Cat slabesti cu XantoSlim?

XantoSlim sunt pastile de slabit ce contin molecula xantoxilina extrasa din piper de Sichuan, molecula folosita si in produse anticelulitice.
Xantoxilina, ingredient activ in pastilele XantoSlim are proprietatea de a bloca dezvoltarea celulelor adipoase mature (celule in care este acumulata grasimea) si de activarea proteinei UCP cu rol de ardere a grasimilor.
Practic, xantoxilina din noile pastile de slabit frantuzesti, XantoSlim, diminueaza capacitatea de stocare a grasimilor si creste rata de arderea a acestora.
In baza acestor proprietati, pastilele de slabit XantoSlim promit (conform prezentarii produsului pe site-ul care comercializeaza Xanto Slim) o slabire de 1,5 kg pe zi!!!

Cu siguranta ca multe sunt vocile (cu mai multa sau mai putina autoritate) care spun ca nu se poate "topi" mai mult de 1 - 1,5 kg de grasime intr-o saptamana si ca nici nu poate fi vorba de 1,5 kg pe zi dar pana nu vezi, nu crezi; asa ca deschid in aceasta pagina un forum in care ii invit pe cei care au folosit pastile de slabit XantoSlim sa vina cu comentarii si pareri si sa ne spuna cat au slabit ei cu XantoSlim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu